XCeed phev

Kia XCeed Plug-in Hybrid

Rijklaar vanaf
€35.495

Iconische styling

Kies jij altijd voor je eigen avontuur? Dan is de Kia XCeed PHEV precies wat jij wilt. Een echte eyecatcher, hoe je ’m ook bekijkt. Met dynamische en uitdagende lijnen, een krachtige SUV-grille, unieke Z-vormige LED-koplampen en mistlichten standaard. De iconische styling en het krachtige silhouet onderstrepen de sterke persoonlijkheid van de Kia XCeed.

Dashboard

Slimme technologie

Het comfortabele en praktische interieur verrast je met allerlei slimme technologie. Het nieuwe navigatiesysteem kun je tot in detail aanpassen en instellen naar je eigen smaak. Met de split-screen functie kun je tot drie verschillende programma’s tegelijk raadplegen. En het toont je de energiestromen, de accustatus en andere informatie over het Plug-in Hybrid systeem.

Mooi en praktisch

De XCeed PHEV is dé stijlvolle crossover met een oogstrelende coupé-lijnvoering. Kijk bijvoorbeeld naar de geprononceerde SUV-stijl wielkasten en de prachtige 18” lichtmetalen wielen. Dankzij de extra bodemvrijheid (184 mm) kun jij overal goed uit de voeten – van binnensteden vol drempels tot avontuurlijke buitenwegen. De hogere zit geeft jou perfect overzicht. Zo zit jij front row bij elk avontuur. 

Het ruimtelijke interieur biedt jou en je passagiers alle comfort met meer dan genoeg hoofd- en beenruimte. De stoelverwarming geeft je ook op uitzonderlijk koude dagen comfortabele warmte. Ook stuurwielverwarming behoort tot de mogelijkheden.

Het nieuwste Kia navigatiesysteem kun je tot in detail aanpassen en instellen naar je eigen smaak. Met de split-screen functie kun je tot drie verschillende programma’s tegelijk raadplegen. Het toont je tevens de energiestromen, de accustatus en andere informatie over het Plug-in Hybrid systeem.

Km
XCeed phev