XCeed

Kia XCeed

Rijklaar vanaf
€28.395,-

Crossover met coupé-lijnvoering

De XCeed is dé stijlvolle crossover met een oogstrelende coupé-lijnvoering. Kijk bijvoorbeeld naar de geprononceerde SUV-stijl wielkasten en de prachtige 18” lichtmetalen wielen. Dankzij de extra bodemvrijheid ( 184 mm) kun jij overal goed uit de voeten – van binnensteden vol drempels tot avontuurlijke buitenwegen. De hogere zit geeft jou perfect overzicht. Zo zit jij front row bij elk avontuur.

XCeed Dashboard

Kies voor kwaliteit

Stap in en je ziet het direct: hier ligt de lat hoog, in elk opzicht. Van kwaliteit en comfort tot technologie en connectiviteit. Dat zie je, dat voel je meteen bij het instappen. Aan de elegante lijnen van het dashboard. Aan de prettige zit. Aan het optionele revolutionaire 12,3” digitale instrumentenpaneel en het 10,25” touchscreen navigatie en multimediasysteem.

Meer informatie?

Verbazingwekkend veelzijdig

De ruimte in het interieur is enorm, voor alle inzittenden plus bagage, én flexibel in te delen. Kijk maar naar de 40:20:40 gedeeld neerklapbare achterbank en de riante bagageruimte, van 426 tot maar liefst 1.378 liter. Daarnaast heeft de XCeed verschillende handige opbergvakjes en een slimme automatische achterklep. Ontgrendel de portieren met je Smart Key, laad je spullen in via de slimme automatische achterklep: zodra je met de Smart Key op zak achter de achterklep van de XCeed gaat staan, opent deze automatisch. De XCeed zit vol met slimme ideeën.

In de nieuwe Kia XCeed heb je niet alleen een sportieve hoge rijpositie met een geweldig zicht op de weg. Het ruimtelijke interieur biedt jou en je passagiers ook alle comfort met meer dan genoeg hoofd- en beenruimte. Er is keuze uit diverse soorten bekleding en bijzondere accenten. Stuk voor stuk uitgevoerd in topklasse materiaal. Al zeggen we ’t zelf: dat ziet er héél uitnodigend uit!

Km
XCeed