Sportage

Kia Sportage MHEV

Rijklaar vanaf
€36.995,-
Private lease p.m. vanaf
€559,-

KIA Sportage: Gemaakt om jou te inspireren

Wil jij weinig emissies én alle vrijheid? De nieuwe Kia Sportage biedt je keuze uit drie geëlektrificeerde aandrijflijnen. Mild Hybrid, Hybrid en Plug-in Hybrid. Wat heeft jouw voorkeur?

Sportage

Een krachtige verschijning

Slanke en gespierde lijnen, organische vormen en perfecte proporties: deze nieuwe crossover SUV overtuigt tot in de kleinste details. Dynamisch, zelfbewust en smaakvol. Het exterieur van de nieuwe Sportage is een uiting van zelfvertrouwen, lef en veelzijdigheid. Rake lijnen accentueren de gespierde body en maken 'm fascinerend om te zien.

 

Meer informatie?

Groter en ruimer

Groter en ruimer in elk opzicht: de nieuwe Kia Sportage biedt alle inzittenden de ruimte. Ook de passagiers op de tweede zitrij vinden een riante, comfortabele plaats. Slimme opbergvakken zorgen voor- en achterin voor verrassend veel praktische opbergruimte.

Het verfijnde interieur legt de lat opnieuw hoger. Alles in de Sportage is slim en hoogwaardig uitgevoerd. Tot in de kleinste details. Kijk maar naar de luxe aluminium afwerking van het dashboard en de portieren. Maar ook de opvallend gestylede ventilatieroosters en de prettige sfeerverlichting mogen er zijn.

Interesse?

Km