Sorento

Kia Sorento Hybrid

Rijklaar vanaf
€49.395
Private lease p.m. vanaf
€799

Een riante 7-zitter of een 5-zits ruimtewonder

De Sorento is alles wat jij wilt. Je verandert ’m in een handomdraai van een riante 7-zitter (optioneel) in een comfortabel 5-zits ruimtewonder met maar liefst 902 liter bagageruimte en een vrijwel vlakke laadvloer. De rugleuningen van de stoelen op de tweede zitrij kun je gemakkelijk op afstand omklappen, staand bij de achterklep, met twee one-touch knoppen voor de linker en rechter rugleuning.

Dashboard

Luxe, ruimte, stijl en comfort

De nieuwe Kia Sorento omringt je met slimme technologie en connectiviteit, evenwichtig samengebracht in een sfeer van stijl en comfort. Stap in en je voelt direct het raffinement en de compromisloze kwaliteit. Ontdek de subtiele sfeerverlichting. Laat je ogen glijden van de Black Quilting Nappa lederen bekleding naar de zwarte hemelbekleding. Het dashboard is voorzien van satijneffect met 3D-reliëf en chromen inleg. Zwarte hoogglans accenten brengen de sportieve touch van buiten ook naar binnen.

Meer informatie?

Indrukwekkende looks

Waarheen het leven je ook leidt, de nieuwe Kia Sorento Hybrid brengt je er in stijl. Bij elke gelegenheid maakt hij overtuigend indruk met zijn krachtige uitstraling en verfijnde designdetails. Zoals de nieuwe lichttechnologie achter met verticale LED-lichtstroken, verfijnde achterspoiler met geïntegreerde achterruitwisser, sportieve diffuser en markant gestileerde typeaanduiding.

Interesse?

Km
Sorento