Proceed

Kia ProCeed

Rijklaar vanaf
€34.395
Private lease p.m. vanaf
€534

Ontdek de Kia ProCeed

Bekijk de indrukwekkende Kia ProCeed en je ziet vermogen en performance. Je vindt naadloze en innovatieve technologie om jou verbonden en up-to-date te houden met alles wat jij belangrijk vindt.

Strak, smaakvol en perfect zichtbaar: het 10,25-inch kleuren high-definition LCD-touchscreen laat je de route en andere belangrijke informatie zien. Tegelijkertijd biedt het 12,3-inch digitale TFT-instrumentenpaneel je alles wat jij wil weten over je auto en je reis, met verschillende thema's die je kunt wijzigen met de door jou gekozen rijmodus. Samen maken ze jouw trip veiliger, prettiger en efficiënter.

Smartphone leeg? Geen probleem! Leg je telefoon op de oplader in de middenconsole en hij laadt draadloos op. Daarnaast vind je verschillende USB-oplaadpoorten in de auto. Natuurlijk ook in de middenconsole achter, zodat ook je passagiers opgeladen en connected blijven.

Proceed

Snelwegassistentie

Snelwegassistentie houdt de ProCeed op een veilige afstand tot je voorligger en houdt de auto gecentreerd binnen zijn huidige rijstrook. Het regelt de besturing, acceleratie en vertraging. In combinatie met dit systeem gebruikt de navigatieondersteuning gegevens van het navigatiesysteem om een naderende bocht te herkennen, eventueel je snelheid te verlagen en na de bocht de vooraf ingestelde snelheid te hervatten.

Krachtig en sportief

Geniet van de veelzijdigheid en laadruimte van een shooting brake met de gewaagde sportieve styling van een GT-Line. Binnen vind je een sportief stuur met schakelpeddels, GT-Line-kuipstoelen met logostiksels en heel veel comfort. Tel daar de finishing touch bij op, zoals standaard 17-inch lichtmetalen velgen of optionele 18-inch lichtmetalen velgen, en elke rit wordt een avontuur.

Heb je je handen vol? Ook dan is je kofferbak volladen appeltje-eitje, dankzij de Smart Power Tailgate. Houd de Smart Key in je zak of tas en de achterklep gaat automatisch open als je er dichtbij komt. Dankzij diezelfde Smart Key stap je eenvoudig zonder sleutel je auto binnen en start je de motor met een druk op de knop. Wat je noemt instappen en wegwezen!

Km
Proceed