Picanto

Kia Picanto

Rijklaar vanaf
€16.495
Private lease p.m. vanaf
€279

De Picanto. Jong, vrolijk en stijlvol

Jong, dynamisch en stijlvol- de nieuwe Kia Picanto verrast je in elk opzicht. De nieuwe Picanto is voorzien van een vlot design en slimme features. Tel daarbij pit, zuinigheid én topklasse connectiviteit bij op en je hebt een mix van jeugdige energie ontwikkelde veiligheid. Dat wordt genieten!

Picanto

Verrassend volwassen

Zodra je de nieuwe Picanto ziet, weet je meteen: dit is ’m! Een echte Kia, met typische tiger nose grille en stoere voorbumper. Z’n compacte formaat is ideaal voor rijden in de grote stad maar het sportieve design belooft rijplezier bij elke rit, ook buiten de stad.

Slimme features

Jong, dynamisch en stijlvol – de nieuwe Picanto verrast je in elk opzicht. De nieuwe Picanto is voorzien van een vlot design en slimme features. Kijk eens naar de koplampen met LED-dagrijverlichting of de buitenspiegels met ingebouwde knipperlichten.

De Picanto is een echte knappe kop: hij heeft een hele berg slimme technische features. Bijvoorbeeld de Smart Key en start-/stopknop: met de Smart Key in je zak kun je je Picanto openen en sluiten met een knop op de portiergreep. Je start de motor met een druk op startknop.

Interesse?

Km

Meer informatie?

Picanto