KIA Optima

KIA OPTIMA

Rijklaar vanaf
€39.795,-

KIA Optima Hybrid: Innovatie in al zijn vormen.

Opvallend design. Innovatieve technologie. Maximaal comfort. De nieuwe Kia Optima familie bestaat uit een serie unieke modellen. Iedere Optima is veelzijdig bruikbaar, of je hem nu zakelijk, met je gezin of gewoon voor je plezier rijdt. Of je nu kiest voor de verfijnde Sedan, de ruimtelijke Sportswagon of de milieuvriendelijke Plug-in Hybrid: de kwaliteit, stijl en comfort maken iedere reis een feestje.

Strakke lijnen, verfijnd design, een zelfverzekerde stijl én ruimte natuurlijk: dat is de nieuwe Kia Optima Sportswagon. Met een dynamisch profiel en een indrukwekkend sportief karakter presenteert de Optima Sportswagon een hele nieuwe kijk op het begrip stationwagon.

KIA Optima

Stoer en stijlvol

Opvallend design en innovatieve technologie, de Optima combineert het met speels gemak. Kijk maar eens hoe de prachtige LED-achterlichten, elegante spoilers en chromen accenten zijn goede looks benadrukken. De representatieve 18" lichtmetalen velgen maken het plaatje compleet.

Meer informatie?

Brochure downloaden

First-class interieur

Mooie, soft-touch materialen verleggen de grenzen van verfijning, terwijl de hoogglans zwarte highlights het interieur een stemmig en stijlvol accent geven. In de slim ontworpen, op de bestuurder gerichte middenconsole vind je alles precies waar jij het verwacht.
Geniet van perfectionisme: het interieur van de Kia Optima Sportswagon voelt ongekend rijk en compleet. De royale afmetingen geven je alle bewegingsvrijheid om optimaal te genieten van je reis. Slimme oplossingen zoals geventileerde stoelen die de posities van twee bestuurders opslaan, houden je koel en comfortabel.

Interesse?

Km