Vacature 1e autotechnicus APK voor KIA

shutterstock_266786378-520x300

Functie omschrijving 1e autotechnicus APK voor KIA

Voor onze autobedrijf in Rotterdam zoeken wij per direct een leergierige en ambitieuze 1e autotechnicus. Iemand met passie voor het autovak en interesse in auto’s en techniek. Als 2e of 1e autotechnicus voer je alle voorkomende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden zelfstandig uit.

Functie eisen

Wat verwachten wij van jou:

  1. in het bezit van een afgeronde opleiding voor 1e autotechnicus
  2. in bezit van geldige APK 2 certificaat
  3. Flexibele, klant- en servicegerichte instelling
  4. Praktisch en georganiseerd werken
  5. Zelfstandige teamspeler met oog voor collega’s

Arbeidsvoorwaarden

Wat mag je van Autobedrijf De Beer verwachten:
Werken in een dynamisch team aan top techniek met de modernste apparatuur. Voortdurende bijscholing in de auto- en elektrotechniek van morgen. Bij deze leuke afwisselende job horen behalve een dynamische werkomgeving uiteraard een goed pakket aan primaire- en secundaire- arbeidsvoorwaarden.

Bedrijfsprofiel

Autobedrijf de Beer is al meer dan 50 jaar het officiële adres voor verkoop en onderhoud in de Rotterdamse regio voor de merken Alfa Romeo & Fiat. Sinds begin 2016 zijn wij ook Kia dealer in Rotterdam Zuid Naast deze merken verkopen wij zeer actief andere merken en voeren daar ook het onderhoud voor uit. Onder de naam De Beer Exclusief verkopen wij de meest bijzondere auto’s in het hogere prijssegment. Lease brengen wij onder bij onze eigen universele leasemaatschappij welke gespecialiseerd is in Privé Lease, LekkerLeasen.nl

Contact

Ben jij geïnteresseerd in het groeiende merk, de techniek en ons bedrijf, reageer dan naar: arnoboer@autobedrijfdebeer.nl of bel even naar 010-2934777 of 06-13093028. Kan ook na werktijd. We komen graag met je in contact.

Autobedrijf De Beer BV
Aploniastraat 8
3084 CC Rotterdam